Zorgprofessionals

Werken in de zorg is prachtig, maar vraagt ook veel van je energie. Misschien zet je je volledig in om anderen te helpen, maar negeer je daarbij je eigen grenzen.

Het team van Oerkracht Academie heeft zelf jarenlange ervaring in de zorg, zowel ambulant als (semi)residentieel. We weten dus hoe intensief het zorgberoep kan zijn. Specifiek voor de zorgsector hebben we een aanbod ontwikkeld. Voor individuele zorgprofessionals, voor zorgteams en voor zorgorganisaties die zich willen inzetten voor vitaliteit binnen hun bedrijf.

Onze aanpak richt zich op een duurzame verbetering van de werksfeer en cultuur. Een cultuur waarin geen ruimte is voor Ego, maar waarin we samenwerken vanuit de waarden professionele verantwoordelijkheid, vertrouwen en waardering. Vanuit deze waarden kunnen we ook reflecteren en leren.

Individuele coaching zorgprofessionals

Oerkracht Academie biedt individuele coaching aan zorgprofessionals. Wij helpen je de balans (terug) te vinden als je die kwijt bent geraakt. We ondersteunen je met jouw persoonlijke en professionele levensvragen. Ook kunnen we je helpen bij de verwerking van nare of intense situaties als je deze op je werk hebt meegemaakt, zoals een conflict of een overlijden.

Teamtrainingen zorg

Innovatiekracht binnen je team vergroten door de kennis en ervaring van je teamleden optimaal te benutten. Bij Oerkracht Academie versterken we de innovatiekracht van jouw team tijdens Oerkracht teamtrainingen. Als een zorgprofessional zich goed en gezien voelt, dan heeft dit een weerslag op de kwaliteit van de zorg. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Oerkracht Academie biedt.

Maatwerk vitaliteitstraject zorg

Duurzame inzetbaarheid van jouw zorgmedewerkers. Vitaliteit is een groot goed in de zorg. In een maatwerktraject gericht op jouw zorgteam werken we samen aan een gezonde en vitale omgeving. We kijken niet alleen naar organisatorische verbetermogelijkheden, maar investeren in persoonlijke veerkracht en vitaliteit binnen jouw team met zorgprofessionals.

Maatwerk vitaliteitstraject

Duurzame inzetbaarheid van jouw teamleden. Vitaliteit is een belangrijk aandachtspunt in het onderwijs. In een maatwerktraject gericht op jouw team van leerkrachten werken we samen aan een gezonde en vitale omgeving. We kijken niet alleen naar organisatorische verbetermogelijkheden, maar investeren in persoonlijke veerkracht en vitaliteit binnen jouw team met onderwijsprofessionals.

 

Ben je benieuwd naar onze werkwijze?

 Neem vrijblijvend contact met ons op.