Coaching voor professionals

Werken in zorg en onderwijs kan veel van je energie vragen. Misschien negeer je je eigen grenzen al lang om anderen te helpen. Wij helpen je de balans (terug) te vinden.
 
Oerkracht Academie biedt individuele coaching aan zorg- en onderwijsprofessionals.

Kom in beweging met onze coaches

(voor professionals in de zorg en het onderwijs)
 
Oerkracht Academie helpt je de balans (terug) te vinden als je die kwijt bent geraakt of voorkomen dat je werk-privé balans ongezond wordt. We werken aan stressmanagement, vitaliteit en ondersteunen je bij het beantwoorden van jouw persoonlijke en professionele levensvragen. Ook helpen we je omgaan met ingrijpende situaties.
 

Wij verzorgen onze hulpverlening niet zittend in een behandelkamer, maar bewegend op onze Oerkracht-locatie of buiten in de natuur. Buiten zijn en in beweging komen hebben een positieve uitwerking op het brein. De natuur biedt ruimte, rust en ontspanning.

Wie helpt je?

Onze coaches zijn opgeleid als Social Worker, Adventure Therapeut of Buitenpsycholoog en hebben allemaal ruime ervaring in de zorg en het onderwijs als professional en als coach en trainer.

Heb jij een heftige ervaring gehad op het werk, loop je vast in je professionele of persoonlijke keuzes? Wil je een professional spreken die begrijpt waar je vandaan komt en hoe intens werk kan zijn, terwijl je er ook veel passie voor voelt? Dan ben je welkom bij ons.

Onze individuele ondersteuning is ook in te zetten bij (dreigende) burn-out en burn-out preventie. Onze professionals kunnen hierbij EMDR inzetten als onderdeel van een traject.

Vergoeding

Een traject bij Oerkracht Academie wordt in sommige gevallen vergoed door je verzekering of je werkgever. Vraag je werkgever of verzekering naar de mogelijkheden.

Coaching voor professionals aanvragen

"De grote kracht van Oerkracht Academie is dat het hele team werkt vanuit oprechte passie. En dat is heel aanstekelijk."