Ouders en opvoeders

Ouder of opvoeder zijn is vandaag de dag een pittige taak. Onze agenda’s puilen uit, digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en de druk om onze kinderen op de juiste manier op te voeden en hen te helpen ontwikkelen is groot. De manier waarop onze kinderen opgroeien verschilt sterk van onze eigen kinder- of tienertijd. Technologische ontwikkelingen, de snelheid van de wereld, druk vanuit werk, school en social media zorgen voor een behoorlijke dosis prikkels voor onze kinderen. Én voor onszelf. Hoe help je jouw kind om zich op de juiste manier te ontwikkelen? En hoe zorg je dat jouw eigen batterij gevuld blijft?

Individuele begeleiding ouders & opvoeders

Oerkracht Academie wil graag zorgdragen voor de jeugd. En daarmee dragen wij ook zorg voor de volwassenen om hen heen. Speciaal voor ouders en opvoeders bieden we individuele ondersteuning bij persoonlijke levensvragen, stress of dreigende burn-out.

Thema-avonden ' Uitdagingen bij opvoeding'

Ouders die zich samen met onze specialisten en andere ouders in een bepaalde opvoedingsuitdaging zijn welkom op onze thema-avonden voor opvoeders. Elke thema-avond staat een bepaalde uitdaging van de opvoeding centraal. Denk aan thema’s als ‘ social media’, ‘ kind van 9’ of psycho-educatie ‘ Brein in beweging’.

Uitlaatklep voor ouders & opvoeders

Zoek je als ouder of verzorger een uitlaatklep? Kom dan eens vrijblijvend Zenboksen bij Oerkracht Academie. Zenboksen is een krachtige combinatie van kickboksen en Yin yoga. Strong body, calm mind. Meer informatie over Zenboksen vind je hier.

Maatwerk vitaliteitstraject voor ouders en verzorgers?

Duurzame inzetbaarheid van jouw teamleden. Vitaliteit is een belangrijk aandachtspunt in het onderwijs. In een maatwerktraject gericht op jouw team van leerkrachten werken we samen aan een gezonde en vitale omgeving. We kijken niet alleen naar organisatorische verbetermogelijkheden, maar investeren in persoonlijke veerkracht en vitaliteit binnen jouw team met onderwijsprofessionals.

 

Ben je benieuwd naar onze werkwijze?

 Neem vrijblijvend contact met ons op.