Oerkracht Adventure

Op avontuur met Oerkracht Academie

Weg van de weg, Schotland!

Je doet je werk met passie en zet je meer dan 100% in. Vergeet jezelf niet…

Werken in de zorg en het onderwijs kan veel van je energie vragen. Of je nu manager, begeleider, leraar of assistent bent.

Speciaal voor professionals organiseren we 1x per jaar een trip naar het onbekende. Naar ruimte, rust en natuur. Een plek waar je door inspanning, ontspanning zult ervaren.

De reizen zijn alles behalve luxe en je wordt ook niet ontzorgd… Nu niet schrikken, want deze is trip is wel een waanzinnige ervaring!

We gaan back to basic. Geen afleiding van social media, geen administratie, geen werkdruk. Overdag werken we hard en in de avond ontspannen we. De combinatie van ‘heavy work’ met verstilling in de natuur is helend en brengt tastbare metaforen en prachtige inzichten die je mee naar huis neemt.

De reis wordt begeleid door ervaren instructeurs, die de zorg- en onderwijswereld goed kennen. Zij begrijpen dus wat er speelt, waar je blij van wordt, maar ook wat het werken in deze sectoren heftig maakt.

Misschien heb je jouw  eigen grenzen te lang genegeerd om anderen te helpen. Wij helpen je tijdens de trip de balans (terug) te vinden. Dit doen we door jou te ondersteunen met jouw persoonlijke en professionele levensvragen, net als in de counseling. De reis is daarmee niet alleen een mooie ervaring, maar ook een waardevolle investering in jezelf.

De kernwaarden zelfvertrouwen, zelfwaardering en professionele verantwoordelijkheid vormen de basis van deze reis. We zoeken balans en van daaruit veiligheid om kwetsbaar te kunnen zijn. Dit is de booster om je te ontwikkelen.

Wij geloven in de krachtige combinatie van bewegen in de natuur. Ga mee op hike!

De volgende reizen staan binnenkort in de agenda:

– Hiketocht Schotland. Een trip rond de Ben Nevis en de waanzinnig mooie en soms erg uitdagende Schotse hooglanden.

Yin-Yang Oerweekend​

Yin-Yang, dat klinkt zweverig. Niets voor jou? Of toch wel?

Yang staat bij ons voor kracht, naar buiten gerichte energie. Beleven, ervaren, hard werken, doorzetten en je trots voelen! Yang is bij ons hout hakken, bivak bouwen, vuur maken, hout snijden, boksen in het bos, borstkloppen, oerkreten en lekker genieten van goed eten.

En Yin? We begrijpen de misvatting dat yin zweverig is. Trust us, dat is het niet. Sterker nog: Yang kan niet zonder Yin!

Yin is rust, verstilling, verzachting, Yin is Soulcraft en daarmee stilstaan bij wat je voelt, wat je meemaakt, je bewust zijn van wat je doet en denkt. Stilstaan bij jouw referentiekaders en het perspectief waar vanuit jij visie vormt op je werk, privéleven, opvoeding, sociale contacten en vrije tijdsinvulling. Yin is bij ons een goed gesprek samen rond het vuur, Dreammappen, leefstijl, ademhaling, bodyscans en ja… ook yin yoga.

Iedereen is welkom om aan te sluiten. Gun jezelf een cadeautje en ga een oerweekend mee!

Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op via contact en we leggen het graag aan je uit.

"Take on challenges"